joi, 30 iunie 2016

Marcus WILLIS sau plăcerea de a juca tenis

Ați avut cumva plăcerea de a urmări ieri după amiază partida de tenis de la Wimbledon dintre Roger Federer și Marcus Willis?
Dacă nu, ați pierdut un mare eveniment.
Dacă da, ați putut vedea în profunzime definiția jucătorului care practică tenisul de câmp dintr-o nedisimultă plăcere.
Marcus Willis - cu toate că a pierdut meciul - a jucat cu sufletul și cu inima.
Dar parcă a fost ca în ”Die Hard”, celebra serie de filme de acțiune care l-au avut în rolul principal pe Bruce Willis, pentru a face trimitere la același nume de familie.
Marcus a fost ovaționat minute-n șir pentru devotamentul cu care s-a bătut pentru fiecare minge, pentru multele execuții reușite și chiar pentru zâmbetele pe care le smulgea din gesturi spectatorilor.

Tot britanici și ei.
Dacă ar fi să spun câteva cuvinte despre el, n-aș putea decât să vă menționez faptul că s-a născut la data de 9 octombrie 1990 și a început să joace tenis de la vârsta de nouă ani, fiind în prezent instructor de tenis undeva în Marea Britanie.
Din câte am înțeles de la comentatorul Digi Sport, ar fi câștigat până acum din tenis fabuloasa sumă de 64 lire sterline (până la calificarea în cadrul turneului de la Wimbledon).

Acum are în cont peste 50.000 lire sterline, pe care le-a muncit din greu.
Înainte de accederea pe tabloul de la Wimbledon, era pe locul 772 în clasamentul ATP.
Da, ați citit bine - locul 772...
Ei bine, cam asta este definiția jucătorului adevărat de tenis, unul care se naște cu acest sport în sânge și nu este împins de la spate ca alții...
Unul ca Marcus Willis se naște o dată la o sută de ani, dacă nu chiar și mai rar...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rog să comentezi utilizând cuvinte decente și din Dicționarul Limbii Române... Orice postare nepotrivită din punct de vedere al celor șapte ani de acasă va fi ștearsă. Mulțumesc