marți, 29 noiembrie 2016

Posturile TV ale Intact încă nu se văd HD la RCS-RDS

După cum scriam în urmă cu câteva zile și după cum mai mult ca sigur știți, începând cu data de 28 noiembrie 2016, posturile de televiziune ale Intact Group și-au început emisia în format HD 16:9.
Următorii operatori s-au conformat noii forme de difuzare și ca atare, au implementat gratuit posturile Antena 1, Antena 3, Antena International, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV:

- Akta;
- Ines;
- Orange TV;
- Nextgen și

- Telekom.
RCS-RDS încă nu a trecut la actualizarea posturilor - am efectuat două scanări complete în zilele de 28 și 29 noiembrie 2016.
Nu comentez motivul - poate o fi ceva ”prietenie” între ele...

Numărul de telefon la care puteți sesiza neactualizarea posturilor de televiziune pus la dispoziție de Intact este: 021/9434.
Ar merita totuși să le putem urmări HD și noi, în calitate de abonați RCS-RDS, nu-i așa...!?

Un comentariu:

  1. normal in calitate de abonati care traim in Romania toti ar trebui sa avem acces la canalele locale adica ROMANESTI la calitatea lor maxima ca doar platim pentru asta nu la canale bozgoresti sau inventate de digi tv nu a fost de ajuns ca au scos din grila grupul de canale discovery ... reziliere contract si alta companie de cablu...nu ma intereseaza ce divergente au ei cu grupurile media eu platessc tot cu bani abonamentul nu cu nasturi sau altceva

    RăspundețiȘtergere

Te rog să comentezi utilizând cuvinte decente și din Dicționarul Limbii Române... Orice postare nepotrivită din punct de vedere al celor șapte ani de acasă va fi ștearsă. Mulțumesc